Welkom op
de website

Verhuisfirma prijzen

Verhuisfirma prijzenAls u gaat verhuizen dan kunt u dit natuurlijk zelf doen. Afhankelijk van alle apparatuur die u nodig heeft kunt u echter ook besluiten om een verhuisbedrijf in te schakelen. Natuurlijk moet u dan wel op de hoogte zijn van alle informatie en alle verhuizers prijzen om een afgewogen beslissing te kunnen maken of u hier wel of geen gebruik van wilt maken. Voordat u offertes gaat opvragen hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de kosten van het inhuren van een (gemiddelde) verhuizer. De kosten zijn inclusief het gebruik van verhuisdekens, steekwagens, bindtouwen en platte wagens.

Enkele prijzen van een verhuizer

Hieronder ziet u de tarieven van een verhuizer:

Een verhuizing zonder traplift met twee verhuizers en een truck en verzekering 200 euro voor twee uur
Een ladderlift en twee verhuizers en een truck en verzekering 285 euro voor twee uur
Een verhuizer extra voor twee uur 60  euro voor twee uur
Een half uur langer per verhuizer 23 euro per half uur

 

Op basis van de bovenstaande richtprijzen kunt u uitrekenen wat voor u het beste is. Misschien is het los huren van een ladderlift een truck duurder dan het inhuren van een verhuisfirma. Natuurlijk kunt u het aantal verhuizers tot een minimum beperken om zo kosten te besparen.

Meer prijzen!

Als u wilt dat de verhuizers uw spullen gaan inpakken dan gelden hier meerprijzen voor. Hetzelfde geldt voor het demonteren en monteren van uw bed en andere meubels. Het is aan uzelf om hier wel of niet voor te kiezen.

De exacte kosten?

Om de exacte prijs te ontdekken is het slim om een aantal offertes bij verschillende verhuisbedrijven op te vragen. Zo krijgt u een beter inzicht in de exacte kosten en mogelijkheden.