Binnekort

verbouwen?

Lees uitgebreide informatie en ontvang vrijblijvend advies en offertes van diverse lokale specialisten. Maak vervolgens een weloverwogen keuze.

Vergelijk offertes Bespaar tot 30%

Verbouwen prijzen, wat kost een verbouwing?

Als u uw huis wilt gaan verbouwen dan wilt u natuurlijk ook graag weten wat de kosten zijn van uw verbouwing. Er zijn volop verschillende soorten verbouwingen die u in uw woning kunt laten uitvoeren. Zo kunt u uw badkamer laten verbouwen, uw keuken of bijvoorbeeld een uitbouw aan uw woonkamer laten plaatsen. U kunt ook een dakkapel op uw huis laten plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om een carport bij uw huis te bouwen. Er zijn zoveel verschillende soorten verbouwingen welke u uit kunt laten voeren.

De prijzen van de verbouwing

Natuurlijk wilt u ook graag de kosten van de verbouwing weten. Doordat er echter zoveel verschillende mogelijkheden zijn en een verbouwing op verschillende manieren uitgevoerd kan worden is het belangrijk om een offerte op te vragen. Zo krijgt u een exact beeld van de daadwerkelijke kosten. Het is verstandig om bij meerdere bouwbedrijven een offerte op te vragen. Hiermee is het mogelijk om de verschillen van de bouwbedrijven te ontdekken. Zo kunt u bij het ene bouwbedrijf een lagere prijs krijgen en bij het andere bouwbedrijf een langere garantie. Door meerdere offertes op te vragen kunt u dit zelf ontdekken.

Neem ook het meerwerk op in de offerte!

Het is belangrijk om ook het meerwerk op te nemen in de offerte. Vraag vooraf een indicatie op van alle meerwerk opties, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vaak rekent men veel meer geld voor het meerwerk, nadat de handtekening onder de offerte is gezet.
Zorg ook dat er geen richtprijzen in de offerte staan, maar exacte prijzen. Hoe exacter en completer de offerte is, hoe minder snel u verrassingen achteraf zult krijgen. Zorg ook dat er geen stelposten in staan.